Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Istrie, Porec

Valamar Isabella Collection Resort Villas

Destinace

Poreč je nejen malebným přístavem, ale především oblíbeným turistickým střediskem Istrie s tradicí turismu již od roku 1844. Jeho území se rozprostírá od Lanterny, přes Materadu, Brulo, Plavou Lagunu až po Zelenou Lagunu. Historie tohoto starobylého města se datuje 2000 let nazpátek, díky tomu zde najdeme zbytky antických chrámů, středověké benátské domy a paláce a také nejvýznamnější památku, byzantskou Eufráziovu baziliku ze 6.st. (na seznamu světového dědictví UNESCO). Poreč se může pyšnit i dobrým vínem a panenským olivovým olejem, díky příznivému klimatu a složení půdy. Členité okolní pobřeží vybízí ke koupání v malých zátokách s příjemnými oblázkovými plážemi, z nichž řada je označena Modrou vlajkou - mezinárodním symbolem, označujícím vysokou kvalitu pláže a mořské vody. V blízkosti města se nachází největší chorvatský aquapark Aquacolors (plocha 10hektarů) s bohatou nabídkou vyžití pro děti i dospělé – tobogány, skluzavky, bazény, líná řeka. Poreč je místem pro každého, ať už jste milovník historie, zábavy, sportu či dobrého jídla.

Ubytování

Poloha: na ostrově Sv. Nikola, cca 5 minut plavby lodí z Poreče.

Pláž: cca 30 m, oblázková, skalnatá, betonová plata, pláž oceněná modrou vlajkou (nejvyšší ekologické standardy pro čisté moře a pláže), možnost zapůjčení lehátek a slunečníků zdarma na pláži (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén se sladkou vodou (600 m2), dětský bazén s ohřívanou mořskou vodou (50 m2), ručníkový servis,  vodní skluzavky, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství), poolbar.

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, směnárna, wellness - jacuzzi, masáže, kosmetické procedury; parkoviště (platba na parkovišti 5€/den, adresa: Žatika, Karla Huguesa 26, Poreč; transfer z parkoviště do přístavu a dále do hotelu a zpět v ceně pouze v den příjezdu a odjezdu od 7:00 hod. do 22:00 hod. a v hlavní sezóně od 7:00 hod.  do 23:00 hod., loď na ostrov Sv. Nikola jezdí od 7:00 hod. do 24:00 hod.; po příjezdu na ostrov je check-in na recepci hotelu Valamar Isabella.

Ubytování: 1/2+2 superior vila s terasou a výhledem na moře, manželská postel, rozkládací pohovka, velikost 27 m², vhodné pro 4 osoby, lednička, mikrovlnná trouba, koupelna s vanou nebo sprchou, vysoušeč vlasů, klimatizace, kávovar, trezor, terasa se zahradním nábytkem (84481).

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: polopenze (snídaně a večeře formou bufetu), možnost bezlepkové stravy (po předchozím potvrzení).

Sport a zábava: plážový volejbal, bowling, streetbasketbalové hřiště, stolní tenis, víceúčelové hřiště (házená, volejbal, fotbal), vnitřní a venkovní fitness, minigolf (za poplatek); za poplatek možné zapůjčit vodní skútr, motorový člun, šlapadla, škola potápění.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa hotelu: www.valamar.com

Nabídka pro děti: animace pro rodiče s dětmi „Super Maro“; Maro Baby Room (místnost pro kojence a malé děti s kvalifikovaným personálem), Maro Baby Club (vnitřní a venkovní prostor pro rodiče s malými dětmi), Maro Clubs (3-7 let a 7-12 let); dětský koutek nabízející různé aktivity pod dohled kvalifikovaného personálu, zábavní zóna Teens Club (12+) s videohrami, sportovními aktivitami, večerními párty (plážové párty, diskotéky, večerní kino, turnaje).

Cena zahrnuje: ubytování, polopenzi, pobytovou taxu a pojištění CK dle Zákona č.159/99.

Autobusová doprava: nelze.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

Cena zahrnuje:

  • ubytování
  • polopenzi
  • pobytovou taxu
  • pojištění CK dle Zákona č.159/99

Děti:

  • až 2 děti do 14 let ZDARMA
  • dětské animace v sezóně ZDARMA

Možné doplatky (při rezervaci):

  • pobyty do 4 nocí včetně, +20%

Poznámka:

  • dětská postýlka v ceně (po předchozím potvrzení)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou