Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Kvarner, Rab

Valamar Hotel Padova

- hotel s překrásným výhledem na starobylé město Rab - špičkové wellness centru - venkovní a vnitřní bazény

Jedna z nejoblíbenějších turistických destinací, město Rab, leží na západním pobřeží stejnojmenného ostrova. Typický obrázek Rabu tvoří zvonice místních kostelů, které z určitém úhlu tvoří návaznou řadu. V tomto středověkém městečku si můžete prohlédnout Mořskou bránu, knížecí palác s lapidáriem, paláce šlechty, baziliku Nanebevzetí Panny Marie, kostely nebo umělecké galerie. Hned za hradbami se nachází místní chráněný park Komrčar, který nabízí možnost procházek v objetí přírody. Pláže v okolí jsou oblázkové a betonové, ale když máte chuť, můžete se vydat 15 km na sever k proslulé písečné pláži Rajska plaža. Celou letní sezónu provází Rab nabitý kulturní program, např. turnaj ve střelbě z kuše, rytířský turnaj, hudební večery. Vyhlášená je „Rapska fjera“, která je návratem do středověku. Celé město se oděje do dobových oděvů a v uličkách města se provozují starobylá řemesla, razí mince, vystupují hudebníci a žongléři.

Ubytování

  • 15% sleva do 1.2.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

(ceny již zahrnují aktuální platné slevy)

Poloha: na ostrově Rab, cca 800 m do centra Rabu, ostrov je dostupný z pevniny trajektem z Jablanacu.

Pláž: cca 100 m, písečná vhodná pro děti, cca 1,5 km městská pláž, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek); lodní transfer od hotelu na proslulé pláže v oblasti Suha Punta (doba plavby cca 25 minut).

Bazén: : venkovních bazén (250 m²) se sladkou vodou, dětský bazén (100 m²) se sladkou vodou a tobogánem, brouzdaliště pro malé děti (26 m²) se sladkou vodou, vnitřní vyhřívaný bazén (200 m²) se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství), ručníkový servis, pool bar.

Vybavení: klimatizovaná recepce, restaurace, kavárna, sejf na recepci (za poplatek), Wellness & Beauty centrum (1.000 m², finská, infra, bio, turecká sauna, masážní sprchy, relaxační zóna), parkování v ceně.

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, strana park, s možností přistýlky pro 1 dosp. osobu (superior, SU3PB, 74715); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře, s možností přistýlky pro 1 dosp. osobu (superior, SU3VB, 74716); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, s možností 2 přistýlkek pro 2 dosp. osoby (family, standard, ST4PB, 90853); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře, s možností 2 přistýlkek pro 2 dosp. osoby (family, standard, ST4VB, 91044); 2/2lůžkové propojené pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, s možností 2 přistýlkek pro 2 dosp. osoby (family, superior, SUFPBC, 98483); 2/2lůžkové propojené pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře, s možností 2 přistýlkek pro 2 dosp. osoby (family, superior, SUFVBC, 98484); vždy minibar, vysoušeč vlasů, sejf.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: polopenze plus - snídaně a večeře formou bufetu; u večeří nápoje z automatu.

Sport a zábava: vodní sporty, pronájem a profesionální servis mechanických a elektrokol, služby cyklo transferu, animační programy, dětské hřiště.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: platba na recepci 5€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.valamar.com

Nabídka pro děti: dětské hřiště.

Autobusová doprava: nelze.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s polopenzí plus
  • pobytovou taxu
  • Wi-Fi
  • parkování

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 5€/den

Speciální nabídka:

  • 15% sleva do 1.2.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

(ceny již zahrnují aktuální platné slevy)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou