Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Istrie, Rabac

Valamar Collection Girandela resort - Girandella Maro Suites

- TOP destinace na pobřeží Istrie - luxusní dovolená v prvotřídním a jedinečném resortu pro rodiny s dětmi - venkovní bazén a čtyři tematické pláže

Destinace

Původně rybářská osada Rabac, ležící ve stejnojmenné malé zátoce na Istrijském poloostrově, otevírá bránu Kvarnerské riviéry. Čisté moře, krásné oblázkové pláže a skvělé klima předurčily toto místo k rychlému rozvoji turistiky (první hotel tu byl otevřený již v roce 1889). Dnes zde panuje čilý společenský ruch, atraktivní a dobře vybavené letovisko řadí Rabac k oblíbeným turistickým destinacím. Nabídka ubytovacích služeb se stále zkvalitňuje, letovisko nabízí řadu hotelů a jiných objektů, kde můžete strávit báječnou dovolenou. Díky klimatu se sem jezdí i na zimní ozdravné pobyty.

Ubytování

  • sleva 10% do 15.1.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

(ceny již zahrnují aktuální platné slevy)

Poloha: vedle krásných pláží, cca 1 km od Rabacu.

Pláž: skalnatá, oblázková, pláž byla oceněna Modrou vlajkou (nejvyšší ekologické standardy pro čisté moře a pořádek na pláži), 4 tematické pláže Carnerolo, Sunrice, Maro Family a Sundance Sandy Family; možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži zdarma (v omezeném množství).

Bazén: v rámci Aqua Maro venkovní vyhřívaný bazén (28°C, 230 m²) se sladkou vodou, vnitřní vyhřívaný bazén (28°C, 40 m²) propojený s venkovním bazénem, tobogán, dětský vnitřní vyhřívaný bazén pro malé děti (30+°C), vnitřní zóna se skluzavkami, vnitřní relaxační zóna, ručníkový servis, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství), poolbar; Fred Swimming Academy – lekce plavání pro děti od 4 měsíců s plně kvalifikovanými instruktory.

Vybavení: Girandella Maro Siute je členem hotelové skupiny KinderHotels, evropského lídra a specialisty na rodinou dovolenou; klimatizovaná recepce, Maro restaurace, terasa, kavárna, bary, směnárna, sejf na recepci za poplatek, Wellness & Spa zóna pouze pro dospělé - sauna (finská, parní, infra, aroma), fitness, jacuzzi, solárium, beauty centrum, masáže, kosmetické procedury, parkování v ceně.

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, s palandou pro 2 dosp. osoby v oddělené části (superior, suite, family, MSF4, 88895); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s palandou pro 2 dosp. osoby v oddělené části (superior, suite, family, MSF4S, 88897); 4lůžkové pokoje (2/2 oddělené ložnice), 2x sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, terasa, mořská strana, s možností 2 přistýlek pro 2 dosp. osoby (premium, suite, family, MPF4S, 88898); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, veranda, s možností 2 přistýlek pro 2 dosp. osoby v oddělené části (superior, suite, MSF4W, 88896); vždy vysoušeč vlasů, minibar, sejf, telefon.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: all inclusive - gurmánské snídaně, obědy a večeře formou bufetu v restaruraci Maro Suites nebo na terase s překrásným výhledem na moře; pokrmy a nejrůznější speciality připravují špičkoví kuchaři přímo před hosty, nealkoholické nápoje u obědů a večeří, u večeří navíc pivo a víno; Lobby bar Rio - otevřen 24 hodin denně (nápoje, půlnoční snacks, polévky, saláty, teplé pokrmy, zmrzlina a ovoce v rámci all inclusive).

Sport a zábava: fitness, programy Stay Fit (5 programů každý den), víceúčelová místnost pro společné cvičení, Bike Center Rabac (vše pro cyklisty na jednom místě, dětské cyklotrasy kolem resortu Girandella Valamar), animace pro děti i dospělé (v sezóně), hudební a zábavné programy pro nezapomenutelné noci, víceúčelové sportovní hřiště, tenisové kurty, minigolf, půjčovna kol (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Domácí mazlíčci: platba na recepci 35€/den, v boxu 10€/den (po předchozím potvrzení).

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.valamar.com

Nabídka pro děti: Super Maro herna, vnitřní herna a Kino, Maro Club (0-3 roky, 3-7 let a 7-12 let) různé aktivity a zábavní program pod odborným dohledem, pro děti starší 12 let venkovní prostor pro sport a zábavu (plážový volejbal, stolní tenis, badminton), Maro Disco, Maro Party - večerní zábavní program pro děti; vše v období 15.6.-31.8.2024.

Autobusová doprava: možná za doplatek, v případě objednávky autobusové dopravy je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s all inclusive
  • pobytovou taxu

Děti:

  • až 2 děti do 16 let ZDARMA

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.490 Kč/os.

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 5€/den
  • domácí mazlíčci 35€/den, v boxu 10€/den

Speciální nabídka:

  • sleva 10% do 15.1.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

(ceny již zahrnují aktuální platné slevy)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou