Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Istrie, Rovinj

Family Hotel Amarin

- jedno z nejvyhledávanějších míst na Istrii pro rodinou dovolenou s celodenními programy dětského klubu Amarin pro čtyři věkové skupiny - atraktivní cyklistické a turistické stezky - oblíbená historická Rovinj jen 5 km

Destinace

Přístavní město Rovinj je postavené na bývalém ostrově a od 18. stol. je uměle propojené s pevninou. Rovinj proslul díky početné umělecké komunitě. Každoročně se v srpnu stane z ulice Grisia galerie, kde místní malíři představují a prodávají svá díla. Na procházku můžete vyrazit do dvou přístavů, na prohlídku kostela sv. Eufémie s 58 m vysokou věží, románské kaple svaté Trojice nebo do městského muzea. Po upravené promenádě můžete dojít k plážím, které jsou oblázkové, kamenné i písečné a táhnou se kolem pobřeží. Pro sportovce je k dispozici široká nabídka: vodní sporty, hřiště, horolezecká stěna, projížďky na kole nebo na koni. Ve městě naleznete i zábavní komplex Monvi, kde se pořádají zábavní akce, koncerty a diskotéky. Milovníci gastronomie si můžou vybrat z mnoha restaurací, barů a kaváren. V létě si nenechte ujít Rybářské slavnosti s vystoupením folklorních skupin a přípravou rybích specialit, v září oslavu patronky svaté Eufémie, s průvodem a večerním ohňostrojem.

 

Ubytování

  • 15% sleva do 15.1.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

(ceny již zahrnují aktuální platné slevy, které jsou vázaný na jména účastníků, při změně účastníka bude sleva odebrána)

Poloha: cca 5 km severně od Rovinje.

Pláž: cca 50, skalnatá, kamenitá, oblázková, přírodní, pláž oceněná modrou vlajkou (nejvyšší ekologické standardy pro čisté moře a pláže), možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén (200 m²) se sladkou vodou, venkovní dětský bazén (300 m²) se sladkou vodou, venkovní baby bazén (30 m²) se sladkou vodou, možnost pronájmu lehátek a slunečníků zdarma (do obsazenosti), vnitřní vyhřívaný bazén (200 m², 30-32°C) se sladkou vodou, vnitřní dětský bazén (118 m², 30-32°C) se sladkou vodou, vnitřní baby bazén (15 m², 30-32°C) se sladkou vodou.

Vybavení: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bary, market, dětské hřiště, sportovní hřiště, sejf na recepci (za poplatek), parkoviště v ceně (do obsazenosti).

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s možností přistýlky (standard, C21, 85848); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s možností 2 přistýlek (standard, C22, 85849); ); 4lůžkové rodinné pokoje - 2/2 ložnice, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s možností 2 přistýlek (premium, standard, FC22/FC21, 85851); vždy minibar, vysoušeč vlasů, sejf, telefon, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: plná penze plus - snídaně (7:00-10:30 hod.), obědy (12:00-14:30 hod.) a večeře (18:00-21:00 hod.) formou bufetu - s nápoji u obědů a večeří (nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje místní výroby - pivo, bílé a červené víno); plná penze začíná v den příjezdu obědem a končí v den odjezdu snídaní.

Sport a zábava: tenisové kurty, tenisová škola, plážový volejbal, basketbalové hřiště, házená, stolní tenis, půjčovna kol a lodí, minigolf, vodní sporty, animační programy (v hlavní sezóně), vodní aerobik, sportovní hry, program se živou hudbou.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.maistra.hr

Nabídka pro děti: venkovní a vnitřní dětský bazén, venkovní a vnitřní baby bazén, dětské hřiště, mini kluby 4 věškový ch kategorií pro děti do 12 let, tvůrčí kroužky, mini disko.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:30 hod./do 11:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s plnou penzí plus
  • pobytovou taxu
  • parkování

Děti:

  • až 4 děti do 12 let ZDARMA

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.490 Kč/os.

Speciální nabídka:

  • 15% sleva do 15.1.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

(ceny již zahrnují aktuální platné slevy, které jsou vázaný na jména účastníků, při změně účastníka bude sleva odebrána)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou