Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Kvarner, Punat

Falkensteiner Hotel Park Punat

- hotel pro milovníky aktivní dovolené - italsko-chorvatská kuchyně s regionálními specialitami - městský hotel, ideální výchozí bod pro výlety

Destinace

Punat je přístav a turistické letovisko na jihovýchodní straně ostrova Krk. Obyvatelé městečka se kromě cestovního ruchu zabývají pěstováním oliv, vinné révy, chovem ovcí, stavbou především dřevěných lodí a rybolovem. Punat má přírodní kamenité a místy skalnaté pláže, oblázkové pláže doplněné betonovými platy najdete v okolí místních hotelů a kempů. Některé pláže mají upravený vstup do moře i pro vozíčkáře. Letovisko nabízí širokou nabídku sportovních aktivit, především vodních sportů, na souši se můžete věnovat tenisu, minigolfu, cyklistice nebo se můžete jen projít pro zdejší promenádě. Za zábavou můžete večer vyjít do starého města, kde na vás čeká mnoho restaurací a hospůdek s vynikající domácí stravou.

Trajektne linije

Ubytování

Poloha: na ostrově Krk, v části obce Punat, ostrov je spojen s pevninou mostem, hotel se nachází na promenádě u mola.

Pláž: travnatá plocha na slunění v hotelové zahradě u bazénu, betonová a skalnatá vzdálená 10 minut chůze, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén se sladkou vodou, dětský bazén s tobogánem, dětské vodní atrakce, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství).

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bary, směnárna, sejf na recepci za poplatek, parkování v ceně.

Ubytování: 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace (active, 94767); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, s možností přistýlky (comfort, 86073); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon (comfort, 87120); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, s možností přistýlky (superior, 86074); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, možská strana, s možností přistýlky (superior, 87228); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, s možností 2 přistýlek (comfort, family, 87229); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, s možností 2 přistýlek (superior, family, 87230); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon (sgluse, comfort, 88869; vždy vysoušeč vlasů, sejf, telefon, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: polopenze plus – snídaně (7:00-10:00 hod.) a večeře (19:00-21:00 hod.) formou bufetu, u večeří nápoje v ceně (místní pivo a víno, voda, nealkoholické nápoje, káva a čaj).

Sport a zábava: půjčovna kol, joga/pilates (2x týdně od 9:00 hod), tematické hudební večery (2x týdně), animační programy pro mále i velké.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.falkensteiner.com

Nabídka pro děti: dětský bazén s tobogánem, dětské vodní atrakce.

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí plus.

Autobusová doprava: možná za doplatek, v případě objednávky autobusové dopravy je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s polopenzí plus

Povinné doplatky (při rezervaci):

  • pobytová taxa 43 Kč/dosp.os./den, 22 Kč/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.640 Kč/os.

Poznámka:

  • dětská postýlka v ceně (po předchozím potvrzení)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou