Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Punta Skala

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

- pokoje s panoramatickým výhledem na moře - 6.000 m² Acquapura SPA - ryzí komfort a exkluzivní pětihvězdičkové služby - ocenění HolidayCheck Award 2017, Trip Advisor Travellers' Choice Award 2018

Přímořské letovisko Petrčane je malé turistické městečko mezi Zadarem a Ninem, s 2 km dlouhým, borovicemi obklopeným pobřežím. Pláže v letovisku jsou přírodní kamenité, částečně oblázkové, místy vhodné i pro malé děti. Přírodní skalnaté plotny jsou doplněny betonovými plošinami na opalování. Kromě pěkné přírody tu samozřejmě nechybí možnosti na rekreační a sportovní vyžití, především vodní sporty a síť cyklostezek. Pro všechny, kteří chtějí strávit aktivní dovolenou, je Petrčane také ideálním výchozím bodem k návštěvě Národního parku Kornati a ostrovů na Zadarské riviéře. Večer si můžete zajít do restaurace, kavárny či vinárny, nebo do diskoklubu, na taneční terase. Přes prázdniny jsou v letovisku četné zábavní a společenské akce, hotely mají pro své návštěvníky i animační programy.

Ubytování

Poloha: na poloostrově Punta Skala, cca 12 km severně od Zadaru.

Pláž: cca 100 m, privátní, oblázková, skalnatá, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: vnitřní a venkovní bazén, infinity bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství).

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bary, směnárna, sejf na recepci za poplatek, v rámci Acquapura SPA o rozloze 6.000 m² s tureckýmoi lázněmi Hamam, saunová část (finská, parní, bio, panoramatická), Kneippova terapie, fitness, garážové parkování za poplatek 9,50€/den (platba na recepci).

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, strana park (superior, 87235); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře (delux, 87238); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, strana park, s možností přistýlky (junior suite, 71044); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s možností přistýlky (junior suite, 71045); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s možností 2 přistýlek (senior suite, 71046);  1lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, strana park (superior, 71042);  vždy minibar, vysoušeč vlasů, sejf, telefon, Wi-Fi, koupací set.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: spolopenze -  bohaté snídaně formou Falkensteiner gourmet bufetu a večeře formou vybraného menu a částečného bufetu (salátový, předkrmový a výběr dezertů).

Sport a zábava: tenis, půjčovna kol, animační program pro děti a dospělé, vodní sporty, Acquapura SPA o rozloze 6 000 m² s tureckými lázněmi Hamam, vodní sporty, joga, pilates, gymnastika, nordic walking.

Domácí mazlíčci: platba na recepci 35€/den (po předchozím potvrzení)

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.falkensteiner.com

Nabídka pro děti: animační program pro děti.

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí.

Autobusová doprava: možná za doplatek, v případě objednávky autobusové dopravy je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s polopenzí

Povinné doplatky (při rezervaci):

  • pobytová taxa 43 Kč/dosp.os./den, 22 Kč/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.640 Kč/os.

Poznámka:

  • dětská postýlka v ceně (po předchozím potvrzení)

Možné doplatky (na recepci):

  • domácí mazlíčci 35€/den

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou