Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Kvarner, Mali Losinj

Boutique Hotel Alhambra

- luxusní Boutique hotel s prvotřídním Wellness & Spa Alhambra - Michelinská restaurace Alfred Keller v rámci hotelu Alhambra - křišťálově čisté moře, nedotčená příroda a přírodní kosmetika

Mali Lošinj je největší město na ostrově Lošinj, leží v dobře chráněném zálivu, je střediskem turismu se zachovalým historickým jádrem, rušným přístavem s loděnicemi a dvěma jachtařskými přístavy. Lošinj má velmi příznivé podnebí a hojnost vegetace, zvláště lesů. Již koncem 19. stol. se stal jedním z nejoblíbenějších klimatických lázeňských středisek na východním Jadranu. Příslušníci nejvyšší rakouské aristokracie si tu stavěli své vily, měl zde vilu (dnešní vila Karolina na Čikatu) i rakouský císař František Josef I. Dnes se sem jezdí na zimní i letní ozdravné pobyty, vhodné zejména pro alergiky, astmatiky a osoby s poruchou imunity. Jsou tu výborné podmínky na koupání. V zátoce Čikat najdete pozvolnou písečno-oblázkovou pláž s betonovými platy, lemovanou borovým lesem (cca 2 km od centra), v zátoce Sunčana Uvala naleznete pláž oblázkovou, obklopenou stín poskytujícími borovicemi, s betonovými bloky s lehátky, oceněnou Modrou vlajkou (cca 3 km od centra). Obě pláže jsou vhodné pro rodiny s dětmi.

Ubytování

Poloha: v klidném zálivu Čikat, obklopený borový hájem, malé letiště pro sportovní letadla 15 km.

Pláž: betonová, přírodní, písečná pláž v Cikat Bay cca 750 m.

Bazén: vnitřní bazén s vyhřívanou mořskou vodou, ručníkový servis, Aquapark 1,3 km.

Vybavení hotelu: luxusní Boutique hotel, recepce, restaurace Alfred Keller oceněná Michelinskou hvězdou, terasa, bar, plážový bar Pasara, vinný sklep, Wellness & Spa Alhambra (finská sauna, středomořská lázeň, relaxační sprchy, relaxační místnost, ledová fontána, masáže, manikúra, pedikúra, fitness, parkování za poplatek 25€/den nebo 140€/týden (platba na recepci).

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LED HD TV/sat, klimatizace, strana park (delux, 36094); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LED HD TV/sat, klimatizace, mořská strana (delux, 36095); vždy podlahové vytápění v koupelně, vysoušeč vlasů, exklusivní přírodní kosmetika, župany, pantofle, minibar, sejf, telefon, káva, čaj; většina pokojů má terasu/balkon.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: snídaně formou bufetu, snídaně zahrnují kulinářské speciality (7:00-11:00 hod.).

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni, v mimořádných případech lze před příjezdem vyžádat za poplatek 60€/den do 10 kg, platba na recepci; domácí mazlíčci nesmí do Spa, fitness, veřejných hotelových prostor a restaurace.

Dětská postýlka: nelze.

Internetová adresa: www.losinj-hotels.com

Cena zahrnuje: ubytování se snídaní.

Autobusová doprava: nelze.

Check-in/check-out: po 15:00 hod./do 12:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování se snídaně s kulinářskými specialitami
  • vstup do Wellness & Spa
  • lehátka a slunečníky na privátní hotelové pláži
  • Wi-Fi

Povinné doplatky (při rezervaci):

  • pobytová taxa 49 Kč/dosp.os./den, 24 Kč/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí

Možné doplatky (na recepci):

  • domácí mazlíčci 60€/den (nutné předchozí potvrzení)
  • individuální luxusní výlety

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou