Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Starigrad / Stari Grad

Arkada Sunny Hotel by Valamar

- TOP turistická destinace ostrov Hvar - idylické prostředí nejstaršího chorvatského městečka - odpočinková dovolená nově s light all inclusive s prodlouženou dobou na snídaně a večeří

Půvabné přístavní městečko Stari Grad na oblíbeném Hvaru je nejstarším městem v Chorvatsku, první zmínky jsou již z roku 384 př.n.l. pod názvem Faros. Bylo vybudováno na místě, kde hluboký mořský záliv přechází v úrodné údolí (zapsané na listině světového dědictví UNESCO), osázené vinohrady, olivovníky a levandulí. Je obklopené borovými lesy a ochlazováno letním mistrálem. Po staletí bylo útočištěm námořníků, dnes je oblíbeným místem jachtařů. Ve staré části města zůstala zachována tradiční architektura, na jižní straně zálivu navazuje řada budov z časů Rakouska-Uherska, za nimi se nacházejí osamocené domy se zahradami. Za návštěvu stojí Městské muzeum v paláci rodiny Biankini. Pláže jsou zde oblázkové nebo vybetonované plošiny. V okolí najdete malé zátoky se skalnatým pobřežím s kamennými plotnami. Stari Grad je ideálním výchozím místem pro dlouhé procházky a výlety po nejslunečnějším a nejvoňavějším jadranském ostrově. Pohodlné ubytování, restaurace a taverny se zdravým domácím jídlem a tradičními dobrými lokálními víny, to je dovolená, na kterou se nezapomíná.

Ubytování

Poloha: na ostrově Hvar, cca 800 m od města Stari Grad, ideální trajektové spojení Split – Stari Grad.

Pláž: cca 100 m, oblázková, skalnatá, betonová; možnost zapůjčení lehátek a slunečníků (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén (312 m²) s mořskou vodou; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (do obsazenosti), pool bar.

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, terasa, kavárna, restaurace, parkování zdarma (do obsazenosti), digitální knihovna a zóna Chill & Play v hotelové hale.

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana (classic, 3350); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, strana park, s možností přistýlky (classic, 7930); 2lůžkové rodinné pokoje s oddělenou ložnicí, sprcha/WC, TV/sat, balkon, strana park, s možností 2 přistýlek (91236); 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, balkon, strana park (classic, 38238); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana (economy, 97342); od roku 2021 jsou všechny pokoje nově vybaveny klimatizací a novým nábytkem.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: Sunny Breakfast & Brunche and Sunny Dinner

Sunny Breakfast & Brunch (7:00-13:00 hod.) s možností opakovaného vstupu do restaurace, nealkoholické nápoje po dobu podávání jídel do 13:00 hod. v ceně., značková káva, bufet - istrijské speciality, pečivo, zdravá snídaně, vaječné speciality; v rámci brunche nabídka čerstvě připravovaných jídel.

Sunny Dinner (19:00-21:00 hod.) formou bufetu - pizzy, sendviče, polévky, saláty, teplé předkrmy, různé druhy masa, rybí speciality, sezónní zeleninová jídla a deserty; každý den tematická nabídka jako např. „Burger Day, Fish & Chips, Simple Mediterranean, Taste of Italy, atd; nápoje během večeře nejsou zahrnuty v ceně.

Navíc nápoje z automatu (ovocné džusy, ledový čaj, perlivá a neperlivá voda) 7:00-13:00 a 19:00-20:30 hod., domácí točené pivo a domácí točené víno (červené, bílé) 11:00-13:00 a 19:00-20:30 hod., filtrovaná káva/káva z automatu 7:00-13:00 hod.

Sport a zábava: tenisové kurty, házená, basketbal, fotbal, půjčovna kol, vodní sporty, plážový volejbal, potápěčské centrum.

Domácí mazlíčci: nejsou povolen.

Dětská postýlka: platba na recepci 5€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.valamar.com

Nabídka pro děti: dětský klub pro děti 3-12 let - dětská herna.

Cena zahrnuje: ubytování s light all inclusive a pobytovou taxu.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli; CK zajišťuje autobusovou dopravu do přístavu Split za 3.090 Kč, cena nezahrnuje trajekt Split - přístav Stari Grad za 7,30€/1 cestu/os. a transfer z přístavu Stari Grad do hotelu Arkada a zpět za 390 Kč/os. (transfer Stari Grad - Arkada Sunny Hotel by Valamar a zpět je nutné uhradit v CK při rezervaci).

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování
  • Sunny Breakfast & Brunche and Sunny Dinner
  • pobytovou taxu

Děti: děti až 14 let ZDARMA

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.990 Kč/os (CK zajišťuje autobusovou dopravu do přístavu Split za 2.990 Kč, cena nezahrnuje trajekt Split - přístav Stari Grad za 7,30€/1 cestu/os. a transfer z přístavu Stari Grad do hotelu Arkada a zpět za 390 Kč/os. (transfer Stari Grad - Arkada Sunny Hotel by Valamar a zpět je nutné uhradit v CK při rezervaci).

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 5€/den.

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou