Slovinsko od 1816 CZK

Slovinsko, Přímoří/pobřeží, Fiesa

Barbara Piran Beach Hotel

- hotel u pobřeží a pláže - u sladko-slaného jezera Fiesi

Destinace

Vítejte v nejkrásnějším městě slovinského pobřeží Piranu! Leží na ostrém výběžku do moře a kromě krásné promenády podél celého pobřeží s restauracemi a kavárnami vás okouzlí starobylým přístavem a úzkými kamennými uličkami bez projíždějících aut (kromě zásobování), díky tomu má Piran neuvěřitelně klidnou, až lázeňskou atmosféru, ale zároveň dýchá nadčasovou romantikou na každém kroku. Vydejte se k městským hradbám, nabízejícím nezapomenutelné výhledy na město i celý Terstský záliv obzvláště při západu slunce. Hluboce zakořeněná je tu tradice výroby soli, jižně od Piranu jsou nejrozsáhlejší slovinské Sečoveljske soline. Koupání v moři je přístupné podél celého pobřeží, písečnou pláž s veškerým zázemím, slunečníky a občerstvením najdete v nedaleké Portoroži, kam se můžete vydat pěšky. Cestou narazíte na vodní park Laguna, kde si to užijí především děti.

Ubytování

Poloha: na pobřeží, mezi jaderským mořem a sladko-slaným jezerem Fiesi, pár minut chůze od centra Piranu.

Pláž: skalnatá, betonová plata, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: není.

Vybavení: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bar, směnárna, Wellness Barbara (2 finské sauny a ledová jeskyně pro zklidnění těla a uvolnění svalů), sejf na recepci (za poplatek), garážové parkování za poplatek 19€/den (platba na recepci).

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře (85174); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře (sgluse, 85176); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled jezero/moře (85173); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled jezero/moře (sgluse, 85175); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace (superior, 92434); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace (sgluse, superior, 92435); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled pláž (superior, 92436); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled pláž (sgluse, superior, 92437); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace (beach house, 92782); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace (sgluse, beach house, 92783); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon (98968); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon (sgluse, 98569); vždy vysoušeč vlasů, minibar, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: snídaně formou bufetu.

Domácí mazlíčci: platba na recepci 15€/den (po předchozím potvrzení).

Dětská postýlka: platba na recepci 5€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.hotel-piran.si

Check-in/check-out: po 15:00 hod./do 11:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování se snídaní
  • Wi-Fi

Povinné doplatky (při rezervaci):

  • pobytová taxa 75 Kč/dosp.os./den, 37 Kč/dítě 7-18 let, děti do 7 let pobytovou taxu neplatí

Možné doplatky (při rezervaci):

  • večeře 748 Kč/dosp.os./den, 374 Kč/dítě 3-12 let/den

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 5€/den
  • domácí mazlíčci 15€/den
  • garážové parkování 19€/den - omezená kapacita

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou