Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Istrie, Porec

Valamar Parentino Hotel

Destinace

Poreč je nejen malebným přístavem, ale především oblíbeným turistickým střediskem Istrie s tradicí turismu již od roku 1844. Jeho území se rozprostírá od Lanterny, přes Materadu, Brulo, Plavou Lagunu až po Zelenou Lagunu. Historie tohoto starobylého města se datuje 2000 let nazpátek, díky tomu zde najdeme zbytky antických chrámů, středověké benátské domy a paláce a také nejvýznamnější památku, byzantskou Eufráziovu baziliku ze 6.st. (na seznamu světového dědictví UNESCO). Poreč se může pyšnit i dobrým vínem a panenským olivovým olejem, díky příznivému klimatu a složení půdy. Členité okolní pobřeží vybízí ke koupání v malých zátokách s příjemnými oblázkovými plážemi, z nichž řada je označena Modrou vlajkou - mezinárodním symbolem, označujícím vysokou kvalitu pláže a mořské vody. V blízkosti města se nachází největší chorvatský aquapark Aquacolors (plocha 10hektarů) s bohatou nabídkou vyžití pro děti i dospělé – tobogány, skluzavky, bazény, líná řeka. Poreč je místem pro každého, ať už jste milovník historie, zábavy, sportu či dobrého jídla.

Ubytování

Poloha: v parku, 10 minut pěšky do historického centra Poreče, 52 km od Puly.

Pláž: cca 200 m, oblázková, kamenitá, travnatá s přírodním stínem, pláž Val Parentino Family, oceněna Modrou vlajkou (nejvyšší ekologické standardy pro čisté moře a pořádek na pláži), možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén (295 m²) se sladkou vodou, dětský bazén (102 m²), venkovní bazén (215 m²) se sladkou vodou a s atrakcí „divoká řeka“ a 2 vodními tobogány, ručníkový servis, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství), poolbar.

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bary, směnárna, letní wellness se Sun & Spa procedurami a vybavením, jacuzzi, masáže, kosmetické procedury, parkování za poplatek 3€/den (platba na recepci).

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, balkon, strana park (superior, ST2PB, 90771); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, balkon, mořská strana (superior, SU2SB, 90772); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, balkon, strana park, s možností přistýlky pouze pro dítě do 14 let (superior, STP2PB, 90773); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, balkon, strana park, s možností přistýlky (premium, 90776); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, balkon, strana park, s možností 2 přistýlek (standard, family, sliding dors, SU4DPB, 90777); 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, balkon, strana park (superior, 90774); 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, balkon, mořská strana (superior, 90775); vždy klimatizace, vysoušeč vlasů, sejf, telefon, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: polopenze plus - snídaně a večeře formou bufetu, u večeře nealkoholické nápoje, točené pivo, bílé a červené víno; možnost pobytů také pouze se snídaní.

Sport a zábava: animační programy pro děti i dospělé vč. živých hudebních i tanečních vystoupení, venkovní kino, sportovní programy, skupinová cvičení ve vodě i na suchu, dětský klub Maro, multimediální herní klub pro větší děti 12+, plážový volejbal, masáže, sauna, tenisové kurty, fitness, stolní tenis, půjčovna kol.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: platba na recepci 5€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa hotelu: www.valamar.com

Nabídka pro děti: nezapomenutelnou rodinnou dovolenou zaručují pečlivě navržené Valamarovy animační koncepty Super Maro pro děti do 12 let; Super Maro vám přináší špičkově vybavené dětské herny - Maro Mini a Maro Maxi Club - jakož i profesionálně navržený zábavní program pro děti všech věkových kategorií do 12 let; Vy se vždy můžete přidat ke svým dětem a bavit se s nimi, nebo jim můžete umožnit, aby strávily dovolenou tak, jak si samy přejí, se spoustou zábavy a pod bdělým okem profesionálního personálu.

Cena zahrnuje: ubytování, zvolený druh stravování, pobytovou taxu a pojištění CK dle Zákona č.159/99.

Autobusová doprava: možná za doplatek, v případě objednávky autobusové dopravy je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

Cena zahrnuje:

  • ubytování
  • zvolený druh stravování
  • pobytovou taxu
  • pojištění CK dle Zákona č.159/99

Děti:

  • dítě do 14 let na přistýlce ZDARMA
  • dětské animace v sezóně ZDARMA

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.390 Kč/os.
  • pobyty do 3 nocí včetně, +20%

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 5 €/den (po předchozím potvrzení)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou