Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Sibenik

Solaris beach resort - Ville Kornati

- krásně vybavené apartmány - rodinná pláž i Aquapark Dalmatia nedaleko od apartmánů - v blízkosti Amadria Park, moderní resort se spoustou zábavy

Historické městečko a přístav Šibenik leží v severní Dalmácii, v malebném Šibenickém zálivu, v ústí jedné z nejkrásnějších krasových řek Krky. Díky poloze je významným dopravním uzlem, díky příznivému podnebí vyhledávaným turistickým letoviskem. Nachází se zde mnoho významných památek, včetně mimořádně ceněné katedrály Sv. Jakuba (na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO), přes 20 kostelů a 4 městské pevnosti, zároveň tu najdete mnoho restaurací, taveren a barů. Najdete tu i bohaté kulturní vyžití (letní festivaly, koncerty, tradiční slavnosti a folklorní večery). Okolní pohádkovou přírodou vedou cyklistické stezky, za návštěvu stojí 2 národní parky, Krka a Kornati. Šibenik je kombinací moderního a tradičního středomořského města s bohatým kulturním dědictvím.  

Ubytování

Poloha: na poloostrově mezi kempem Solaris a marinou Solaris, cca 6 km od Šibeniku.

Pláž: 50 m písčitá a 800 m oblázková (převážně pro děti), 5 růžných pláží v délce 4 km v rámci Amadria Park; možnost pronájmu lehátek a slůzečníků za poplatek.

Bazén: v rámci Wellness & Spa centra u hotelu Ivan (za poplatek).

Vybavení hotelu: recepce, směnárna, ATM bankomat, restaurace, terasa, aperitiv bar, obchod se suvenýry, 1 parkovací místo/apartmán v ceně.

Ubytování: apartmán A2+2 - velikost cca 30 m², 2lůžková ložnice spojená s denní místnost s palandou pro 2 děti do 12 let (10734); apartmán 3+2 - velikost cca 55 m², 2 oddělené 2lůžková ložnice (1 ložnice s manželkou postelí, 1 ložnice s palandou pro 2 děti do 12 let nebo 1 dosp. osobu), denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 děti do 12 let (12715); apartmán A4+3 - velikost cca 70 m², 2 oddělené 2lůžkové ložnice (1 ložnice s manželkou postelí a přistýlkou pro 1 dítě do 12 let, 1 ložnice s 2 oddělenými lůžky spojená s denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 děti do 12, 2 koupelny, 2x balkon/terasa (48398); vždy vybavený kuchyňský kout, klimatizace, TV/sat, telefon, sprcha/WC, balkon nebo terasa.

Internet: Wi-Fi za poplatek.

Stravování: vlastní.

Sport a zábava: v resortu za poplatek aquapark Dalmatia, minigolf Pirátské dobrodružství, víceúčelové kurty (tenis, fotbal), vodní sporty; animační program pro děti i dospělé, sportovní a taneční aktivity, v resortu denní klub »En Vogue Beach Club«, dalmatskou etno vesnice (Dalmatian Ethno Village), cukrárnu »Sweet Dreams Cake House«, »Mediterranean Square« a mnoho dalších obchodů.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: platba na recepci 4€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.campingsolaris.com

Cena zahrnuje: nájem apatmánu a pobytovou taxu.

Check-in/check-out: po 15:00hod./do 11:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • nájem apartmánu
  • pobytovou taxu

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.640 Kč/os.

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 6€/den

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou