Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Istrie, Umag

Residence Umag Plava Laguna

od 4236 CZK Nejnižší cena v sezóně

- ideální místo pro aktivní dovolenou přímo u pláže - bike hotel – služby přizpůsobené cyklistům - wellness Istrian Relax Village – říše krásy a relaxace v rámci hotelu Umag Plava Laguna - „Punta Pool“ od července 2022, mezi hotelem Sipar Plava Laguna a hotelem Umag Plava Laguna, nedaleko pláže, zbrusu nový, bazénový komplex se třemi bazény

Destinace

Umag je přístavní město na severozápadě Istrijského poloostrova. Starobylé jádro leží na úzkém poloostrůvku mezi dvěma mělkými zálivy (severnější funguje jako přístav s jachtařskou marinou). Jeho počátky najdeme v 7. st., kdy zde vznikla starořímská osada; až do 10. st. sužovaly obyvatele ničivé nájezdy loupeživých pirátů, po vypálení původní osady se obyvatelstvo opevnilo (z té doby pochází dochované zbytky městských hradeb). Ve starobylých uličkách najdete spoustu půvabných zákoutí, restaurací, taveren a kaváren, panuje zde čilý společenský ruch, najdeme tu i moderní sportoviště a pláže. Umag je známý především díky tenisovým turnajům ATP (od r. 1990). Příznivé podnebí přeje pěstování vinné révy, největší vinné sklepy na Istrii najdete právě tady. Okolní mělčiny zase přejí rybářům.

Ubytování

  • 20% sleva do 31.1.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)
  • 15% sleva do 15.3.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

(ceny již zahrnují aktuální platné slevy)

Poloha: v oblasti Katoro, přímo u moře, cca 2 km severně od Umagu, v sezóně je zde turistický vláček (v denních hodinách každých 30 minut a za poplatek).

Pláž: cca 50 m, skalnatá, betonová, oceněna Modrou vlajkou (nejvyšší ekologické standardy pro čisté moře a pořádek na pláži), možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén (120 m²) s mořskou vodou, dětský bazén (10 m²) se sladkou vodou, vnitřní bazén (80 m²) se sladkou vodou, uzavřen 15.6.-15.9.2024), lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství).

„Punta Pool“ od léta 2022, mezi hotelem Sipar Plava Laguna a hotelem Umag Plava Laguna, nedaleko pláže, zbrusu nový, bazénový komplex se třemi bazény (celková plocha bazénů 600 m²), bazén pro neplavce (187 m²), dětský bazén (357 m²) s tobogánem a dětskými vodními atrakcemi, baby bazén pro nejmenší (30 m²), parkem s vodními spreji, vodním kinem a venkovním podiem, prostornou sluneční terasou, dětským hřištěm a animačním klubem ( dětský klub zahrnuje aktivity a hry s proškolenými animátory ve specializovaných kroužcích, Baby Corner - koutek s hrami a zařízeními pro nejmenší (od 8 měsíců do 4 let) jako pískoviště, skluzavky, bazének s míčky a podobně, Teens Club - pro mládež ve věku 13 až 17 let s řadou sportovních aktivit a turnajů, Pepi Club - tvořivé dílny, sportovní hry, kulečníkové hry, hry pro celou rodinu, taneční workshopy, badatelské aktivity a mnoho dalšího pro děti od 4 do 12 let, herna – s hrami jako Play Station, airhockey a stolní fotbal.

Vybavení: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bary, market, směnárna, sejf na recepci za poplatek, wellness „Istrian Relax Village“ - sauna (finská, Istrijská, bio), fitness, jacuzzi, masáže, kosmetické procedury, parkování za poplatek 1,20€/den (platba na recepci).

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, strana park (classic, C2BPD, 73858); 2/2lůžkové propojené pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, strana park (classic, V4BPD, 74080); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, strana park (sgluse, classic, C2BPD, 97352); vždy vysoušeč vlasů, sejf, telefon, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: polopenze plus - snídaně a večeře formou bufetu, nápoje během večeří v ceně (v období 24.4.-28.9.2024).

Sport a zábava: „Bike hotel“ - hotel Umag Plava Laguna nabízí specializované služby pro cyklisty více: https://www.plavalaguna.com/en/hotels/sol-umag/bike-hotel; vodní sporty, tenisové kurty, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, dětské hřiště, půjčovna kol, program pro dospělé, živá hudba, Umag Tennis Academy - tenisová akademie.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.plavalaguna.com

Nabídka pro děti: malý venkovní bazén pro děti, animační program pro děti (mini club 4-12 let, 2 hodiny dopoledne, 2 hodiny odpoledne), mini club 5-12 let (kreativní kroužky, hry a mini diskotéka od 20:30 hod.).

Autobusová doprava: možná za doplatek, v případě objednávky autobusové dopravy je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s polopenzí plus
  • pobytovou taxu

Děti:

  • dítě do 12 let na přistýlce ZDARMA
  • 2. dítě do 5 let bez lůžka ZDARMA
  • 2. dítě do 5-12 let bez lůžka sleva 50%
  • dětské animace v sezóně ZDARMA

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.490 Kč/os.

Možné doplatky (na recepci):

  • parkování 1,20€/den

Speciální nabídka:

  • 20% sleva do 31.1.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)
  • 15% sleva do 15.3.2024 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

(ceny již zahrnují aktuální platné slevy)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

  • 73858    73858/2572      24.04.-27.04.2024 / Středa - Sobota
    3 nocí
    polopenze
    dvoulůžkový pokoj - strana park
    classic, C2BPD - balkon
Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou