Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Istrie, Poreč, Kamp Lanterna Premium Resort

Mobilní domy Lanterna Premium

- na poloostrově Lanterna s 3 km dlouhým pobřežím - fantastický rodinný aquapark Aquamar Lanterna - vzrušující a aktivní dovolená pro celou rodinu

Destinace

Poreč je nejen malebným přístavem, ale především oblíbeným turistickým střediskem Istrie s tradicí turismu již od roku 1844. Jeho území se rozprostírá od Lanterny, přes Materadu, Brulo, Plavou Lagunu až po Zelenou Lagunu. Historie tohoto starobylého města se datuje 2000 let nazpátek, díky tomu zde najdeme zbytky antických chrámů, středověké benátské domy a paláce a také nejvýznamnější památku, byzantskou Eufráziovu baziliku ze 6.st. (na seznamu světového dědictví UNESCO). Poreč se může pyšnit i dobrým vínem a panenským olivovým olejem, díky příznivému klimatu a složení půdy. Členité okolní pobřeží vybízí ke koupání v malých zátokách s příjemnými oblázkovými plážemi, z nichž řada je označena Modrou vlajkou - mezinárodním symbolem, označujícím vysokou kvalitu pláže a mořské vody. V blízkosti města se nachází největší chorvatský aquapark Aquacolors (plocha 10hektarů) s bohatou nabídkou vyžití pro děti i dospělé – tobogány, skluzavky, bazény, líná řeka. Poreč je místem pro každého, ať už jste milovník historie, zábavy, sportu či dobrého jídla.

Ubytování

  • 10% sleva do 31.1.2022 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 100%)

Poloha: v kempu Lanterna, v blízkosti obce Tar, mezi městy Poreč a Novigrad.

Pláž: cca 500 m, oblázková, skalnatá, částečně písečná, betonová plata, možnost zapůjčení slunečníků a lehátek na pláži (za poplatek).

Bazén: v rámci aquaparku Aquamar Lanterna – rodinný vodní park s 10 venkovními bazény vyhřívanými na 28°C (celková vodní plocha 1.525 m²), pirátská loď a vodní atrakce, pool bar, lehátka a slunečníky v ceně (do obsazenosti); v blízkosti Romana Beach bazénový komplex (727 m²) venkovní bazén se sladkou vodou a 2 venkovní bazény s mořskou vodou, dětské vodní atrakce.

Vybavení kempu: recepce, terasa, zahrada, restaurace, bary, kavárna, pizzerie, market, pekárna, trafika, Wi-Fi, bankomat, směnárna, 1 parkovací místo/mobilní dům v ceně.

Ubytování: mobilní dům Superior Camping Home MH4-6, velikost 30 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice (jedna s manželskou postelí, jedna s oddělenými lůžky), denní místnost s rozkládací pohodou pro 2 děti do 12 let, 2 koupelny (superior, 91162); vždy plně vybavený kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, jídelní kout, TV/sat, klimatizace, parkovací místo pro 1 vozidlo, zastřešená terasa se zahradním nábytkem.

Internet: Wi-Fi zdarma ve společných prostorách.

Stravování: vlastní.

Sport a zábava: vodní sporty, tenisové kurty, sportovní hřiště, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, bowling, půjčovna kajaků, šlapadel, skútrů, večerní program s vystoupeními a živou hudbou, kosmetické procedury

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: nelze.

Internetová adresa resortu: www.valamar.com

Nabídka pro děti: dětský bazén, vodní hřiště, dětský klub, animační programy.

Cena zahrnuje: nájem mobilního domu, spotřebu vody, plynu, elektřiny, klimatizaci, parkování pro 1 auto, ložní povlečení a ručníky.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 16:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • nájem mobilního domku
  • spotřebu vody, plynu, elektřiny
  • klimatizaci
  • povlečení a ručníky
  • parkování pro 1 auto

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.390 Kč/os.

Povinné doplatky (na recepci):

  • pobytová taxa 1,40€/dosp.os./den, 0,70€/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí
  • závěrečný úklid 37€/mobilní dům
  • vratná kauce 100€/mobilní dům

Speciální nabídka:

  • 10% sleva do 31.1.2022 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 100%)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou