Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Istrie, Fažana (Pula), Camp Bi village

Mobilní domy a apartmány Centro Vacanze Bi Village

- zábavná rodinná dovolená v blízkosti adrenalinového parku - naproti souostroví Brioni - 10 km od římské arény v Pule

Destinace

Půvabné letovisko Fažana se nachází 8 km od Puly. Je výchozím bodem pro návštěvu Národního parku Brijuni, kde můžete obdivovat na 680 druhů rostlin a kolem 200 druhů ptáků. Brijunské ostrovy zároveň poskytují letovisku ochranu před mořskými větry. Písečné pláže a čisté moře, ovocné sady, vinice a olivové háje, promenády a příroda se středomořským podnebím zde tvoří příjemný celek, který okouzlí i ty nejnáročnější hosty. Nejlepší koupání je v zátoce Runci, v jejímž okolí jsou k vidění pozůstatky římského osídlení. Kromě šnorchlování a plavání se můžete věnovat i sportovnímu rybolovu, nebo si ve člunu vyjet na moře. Příznivci cyklistiky mají k dispozici spoustu cyklostezek. Za zábavou můžete vyrazit do centra, kde jsou restaurace a bary, anebo se zúčastnit lidových veselic, jako je Slavnost sardelí a Fažanská noc.

Ubytování

Poloha: v kempu Bi Village, 1 km od rybářského městečka Fažana, ideální výchozí bod pro návštěvu Národního parku Brioni, 10 km od Puly.

Pláž: cca 300 m, oblázková, vhodná pro děti.

Bazény: v rámci kempu BI Village tři bazény se sladkou vodou.

Vybavení kempu: recepce, restaurace, obchody, bar, adrenalinový park.

Ubytování: 2lůžkové pokoje - velikost 22 m², sprcha/WC, TV/sat, klimatizace (beach room, 86284), mobilní dům MH4 standard - velikost 25 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice, denní místnost, sprcha/WC (87775); mobilní dům MH6 comfort - velikost 32 m² - tři 2lůžkové ložnice, 2 koupelny/WC, denní místnost (91189); mobilní dům MH5+1 superior - velikost 35 m² - dvě 2lůžkové ložnice, 2 koupelny/WC, denní místnost s přistýlkou pro 1 dítě do max 12 let (87776); mobilní dům MH4-5 beach brioni - velikost 42 m² - dvě 2lůžkové ložnice, 2 koupelny/WC, denní místnost s přistýlkou pro 1 dítě do max 12 let (87777); apartmán studio A2 sky - velikost 26 m² - denní místnost s manželskou postelí pro 2 osoby, koupelna/WC, TV/sat, balkon/terasa (87778); apartmán A4 standard - velikost 51 m² - dvě 2lůžkové ložnice, denní místnost, koupelna/WC, TV/sat, balkon/terasa (87779); apartmán A4-6 belvedere villa - velikost 71 m² - dvě 2lůžkové ložnice, denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, koupelna/WC, TV/sat, balkon/terasa (87780); apartmán A4-6 comfort - velikost 62 m² - dvě 2lůžkové ložnice, denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 2x koupelna/WC, TV/sat, balkon/terasa (87781); apartmán A6+2 comfort plus - velikost 77 m² - tři 2lůžkové ložnice, denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 2x koupelna/WC, TV/sat, balkon/terasa (87782); vždy vybavený kuchyňský kout v případě mobilních domů a apartmánů,  klimatizace v ceně v případě ubytování 86284, 87776 a 87777, ve všech ostatních případech je klimatizace v ceně max 20 hodin/pobyt, další hodiny možné za příplatek v místě pobytu, parkovací místo.

Internet: Wi-Fi v ceně.

Stravování: vlastní, pouze v pokoji (baech room, 86284) cena zahrnuje snídani.

Sport a zábava: adrenalinový park-zipline, dětské hřiště, animační programy pro děti a dospělé, škola potápění, vodní sporty.

Domácí mazlíčci: platba na recepci 8€/den (po předchozím potvrzení), nejsou povoleni v apartmánu A2 Sky.

Dětská postýlka: platba na recepci 5€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.bivillage.com

Nabídka pro děti: animační programy.

Cena zahrnuje: pronájem mobilního domu nebo apartmánu, spotřebu elektřiny, plynu a vody, ložní prádlo, ručníky, pobytovou taxu, registrační poplatek, 1 parkovací místo, závěrečný úklid.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 17:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • pronájem mobilního domu
  • ložní prádlo, ručníky
  • spotřebu vody, elektřiny, plynu, klimatizace
  • pobytovou taxu
  • registrační poplatek
  • 1 parkovací místo
  • závěrečný úklid

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.390 Kč/os.

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 5€/den (po předchozím potvrzení)
  • domácí mazlíček 8€/den (po předchozím potvrzení)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou