Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Kvarner, Nerezine, Kamp Rapoča

Mobilní domy a apartmány Rapoća Camping Village

- dovolená v kempu přímo na pláži u Jaderského moře - křišťálově čisté moře, bujná vegetace a mírné středomořské klima jsou perfektní kombinací pro dovolenou snů - příjemná rodinná atmosféra v camping resortu s výborným vybavením

Mali Lošinj je největší město na ostrově Lošinj, leží v dobře chráněném zálivu, je střediskem turismu se zachovalým historickým jádrem, rušným přístavem s loděnicemi a dvěma jachtařskými přístavy. Lošinj má velmi příznivé podnebí a hojnost vegetace, zvláště lesů. Již koncem 19. stol. se stal jedním z nejoblíbenějších klimatických lázeňských středisek na východním Jadranu. Příslušníci nejvyšší rakouské aristokracie si tu stavěli své vily, měl zde vilu (dnešní vila Karolina na Čikatu) i rakouský císař František Josef I. Dnes se sem jezdí na zimní i letní ozdravné pobyty, vhodné zejména pro alergiky, astmatiky a osoby s poruchou imunity. Jsou tu výborné podmínky na koupání. V zátoce Čikat najdete pozvolnou písečno-oblázkovou pláž s betonovými platy, lemovanou borovým lesem (cca 2 km od centra), v zátoce Sunčana Uvala naleznete pláž oblázkovou, obklopenou stín poskytujícími borovicemi, s betonovými bloky s lehátky, oceněnou Modrou vlajkou (cca 3 km od centra). Obě pláže jsou vhodné pro rodiny s dětmi.

Ubytování

Poloha: v kempu Rapoča na ostrově Mali Lošinj, v blízkosti obce Nerezine.

Pláž: 100 m, přírodní, oblázková.

Bazén: není.

Vybavení resortu: recepce, restaurace, bar, mini market, pekárna, dětské hřiště, společný venkovní prostor pro grilování, možnost ukotvení malých člunů, 1 parkovací místo/mobilní dům v ceně.

Ubytování: mobilní dům Delta Classic MH4+2, velikost 32 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice, jedna s manželskou postelí, druhá s oddělenými lůžky, denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 děti do 12 let, 2 koupelny (delta, 85007); mobilní dům Superior MH4+2, velikost 36 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice, jedna s manželskou postelí, druhá s oddělenými lůžky, denní místnost s rozkládací pohovkou pro max 2 děti do 12 let, 2 koupelny (superior, 89486); mobilní dům Comfort Classic MH4+2, velikost 24 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice, jedna s manželskou postelí, druhá s oddělenými lůžky, denní místnost s rozkládací pohovkou pro max 1 dítě do 12 let, 2 koupelny (comfort, 82968); vždy vybavený kuchyňský kout, mikrovlnná trouba, klimatizace, Wi-Fi, TV/sat, zastřešená terasa se zahradním nábytkem; studio A2+2 - denní místnost s manželskou postelí a rozkládací pohovkou pro 2 osoby (82965); studio A2+2 - denní místnost s manželskou postelí a rozkládací pohovkou pro 2 osoby, balkon/terasa (82966); apartmán A2+2 - oddělená 2lůžková ložnice, denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, balkon/terasa (81112); apartmán A2+2 - oddělená 2lůžková ložnice, denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby (81111); vždy klimatizace, vybavený kuchyňský kout, TV/sat, sprcha/WC, lednice, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: vlastní.

Sport a zábava: vodní sporty, víceúčelové hřiště, plážový volejbal, minigolf, animační programy pro děti v sezóně, dětské hřiště, pronájem kol a elektrokol.

Domácí mazlíčci: platba na recepci 7€/den (po předchozím potvrzení).

Dětská postýlka: nelze.

Internetová adresa: www.losinia.hr

Nabídka pro děti: dětské hřiště, animační programy.

Cena zahrnuje: nájem mobilního domu nebo apartmánu/studia, Wi-Fi a parkovací místo.

Autobusová doprava: nelze.

Check-in/check-out: 16:00 hod./10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • nájem mobilního domu nebo apartmánu/studia
  • Wi-Fi
  • parkování pro 1 auto

Povinné doplatky (na recepci):

  • pobytová taxa 1,60€/dosp.os./den, 0,80€/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí
  • jednorázový poplatek 50€/mobilní dům/zahrnuje závěrečný úklid, spotřebu vody, plynu, elektřiny

 a v případě apartmánů i ložní prádlo

Možné doplatky (na recepci):

  • ložní prádlo 9€/den (platí pro ubytování v mobilních domech)
  • domácí mazlíčci 7€/den

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou