Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Šibenik, Kamp Solaris-Šibenik

Mobilní domy Solaris Beach Resort

- kemp v borovém lese s výborným vybavením a písečnou pláží - jeden z nejlepších resortů na Jadranu - aktivní dovolená pro děti i dospělé

Historické městečko a přístav Šibenik leží v severní Dalmácii, v malebném Šibenickém zálivu, v ústí jedné z nejkrásnějších krasových řek Krky. Díky poloze je významným dopravním uzlem, díky příznivému podnebí vyhledávaným turistickým letoviskem. Nachází se zde mnoho významných památek, včetně mimořádně ceněné katedrály Sv. Jakuba (na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO), přes 20 kostelů a 4 městské pevnosti, zároveň tu najdete mnoho restaurací, taveren a barů. Najdete tu i bohaté kulturní vyžití (letní festivaly, koncerty, tradiční slavnosti a folklorní večery). Okolní pohádkovou přírodou vedou cyklistické stezky, za návštěvu stojí 2 národní parky, Krka a Kornati. Šibenik je kombinací moderního a tradičního středomořského města s bohatým kulturním dědictvím.  

Ubytování

Poloha: v kempu Solaris, součástí resortu Amadria, v zeleni borového a olivového háje; cca 6 km jižně od Šibeniku.

Pláž: cca 50 m, oblázková, 5 tematických pláží na cca 4 km dlouhém pobřeží, vhodná i pro děti, oceněná bílou vlajkou (cena za čisté moře a kvalitu moře, čistotu mořského dno a pláže).

Bazén: venkovní bazén v kempu Solaris.

Vybavení resortu: recepce, restaurace, terasa, kavárna, plážové bary, markety, parkoviště zdarma pro 1 auto/1 mobilní dům.

Ubytování: mobilní dům Solaris MH4+2 - velikost 32 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice (1 s manželskou postelí, 1 se dvěma lůžky), koupelna/WC, denní místnost s rozkládací pohovkou pro 2 děti do 12 let), vybavený kuchyňský kout, TV/sat, klimatizace, ložní prádlo a ručníky, terasa s venkovním nábytkem (63598).

Internet: Wi-Fi za poplatek.

Stravování: vlastní.

Sport a zábava: v rámci Amardia resortu za poplatek Dalmatia aquapark, minigolf, víceúčelové kurty (tenis, fotbal), vodní sporty; denní klub »En Vouge beach club«, dalmatská etno vesnice, cukrárna »Sweet Dreams Cakehouse« a mnoho dalších obchodů.

Domácí mazlíčci: platba na recepci 10€/den (po předchozím potvrzení).

Dětská postýlka: nelze.

Internetová adresa: www.campingsolaris.com

Nabídka pro děti: pozvolná pláž, bazén se třemi různými hloubkami, dětské hřiště.

Cena zahrnuje: nájem mobilního domu, závěrečný úklid, ložní prádlo, ručníky, spotřebu vody, elektřiny, klimatizaci, parkovací místo/ 1 auto, pobytovou taxu a registrační poplatek.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/ check-out: po 16:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • nájem mobilního domu
  • pobytovou taxu
  • registrační poplatek
  • závěrečný úklid
  • ložní prádlo (výměna jednou týdně) a ručníky (výměna dvakrát týdně)
  • spotřebu vody, elektřiny, klimatizaci
  • parkovací místo pro 1 auto

Možné doplatky (na recepci):

  • domácí mazlíček 10€/den

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.590 Kč/os.

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou