Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Istrie, Bale, Kamp Mon Perin

Mobilní domy Mon Perin

Destinace

Vnitrozemské Bale leží na kopci uprostřed lesů, luk, vinic a olivových hájů, cca 11 km od Rovinje a cca 19 km od Puly, ale jen 4 km od istrijského pobřeží s krásnými přírodními plážemi. Atmosféra středověkého kamenného městečka s dlážděnými uličkami lemovanými historickými budovami a fragmenty městského opevnění na Vás dýchne starými časy a romantikou. Jeho původ sahá až do mladší doby kamenné (8 až 5 tisíci lety př.n.l.), v Multimediálním centru Ulika si můžete prohlédnout kosti dinosaurů ze zdejšího paleontologické naleziště. Bale je ideální pro aktivní dovolenou, je součástí husté sítě istrijských cyklistických a pěších turistických tras propojujících nejzajímavější místa, městečka a historické i přírodní poklady tohoto malebného kraje.

Ubytování

Poloha: v kempu Mon Perin Bale, cca 6 km od centra města Bale, mezi městy Pula a Rovinj.

Pláž: cca 900 m, oblázková, skalnatá, možnost pronájmu lehátek a slunečníků (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén, dětský bazén, možnost pronájmu slunečníků a lehátek u bazénu zdarma (do obsazenosti).

Vybavení kempu: recepce, restaurace, bar, zahrada, obchod, pekárna, bankomat, směnárna, Paleo Park, Wi-Fi, dobíjecí stanice pro elektromobily, 1 parkovací místo/mobilní dům v ceně.

Ubytování: mobilní dům STANDARD MH4-5, velikost 24 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice (jedna s manželskou postelí, jedna s oddělenými lůžky), denní místnost s rozkládací pohovkou pro max 1 dítě do 12 let, koupelna (standard, 86317); mobilní dům COMFORT PLUS MH4-5, velikost 32 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice (jedna s manželskou postelí, jedna s oddělenými lůžky), denní místnost s rozkládací pohovkou pro max 1 dítě do 12 let, 2 koupelny (comfort plus, 86318); mobilní dům DELUX MH47-5, velikost 32 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice (jedna s manželskou postelí, jedna s oddělenými lůžky), denní místnost s rozkládací pohovkou pro max 1 dítě do 12 let, 2 koupelny (delux, 86319); mobilní dům VILLA PRESTIGE MH4-6, velikost 42 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice (jedna s manželskou postelí, jedna s oddělenými lůžky), denní místnost s rozkládací pohovkou pro max 2 děti do 12 let, 2 koupelny (prestige, 86320); mobilní dům VILLA BEACH MH4-6, velikost 50 m² - 2 oddělené 2lůžkové ložnice (jedna s manželskou postelí, jedna s oddělenými lůžky), denní místnost s rozkládací pohovkou pro max 2 děti do 12 let, 2 koupelny (beach,91108); vždy vybavený kuchyňský kout, jídelní kout, klimatizace, TV/sat, Wi-Fi, zastřešená terasa se zahradním nábytkem, parkovací místo pro 1 vozidlo.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: vlastní.

Sport a zábava: vodní sporty, sportovní hřiště, plážový volejbal, pétanque, stolní fotbal, dětské hřiště, venkovní fitness, půjčovna kol, animační programy.

Domácí mazlíčci: platba na recepci 8€/den (po předchozím potvrzení).

Dětská postýlka: nelze.

Internetová adresu resortu: www.monperin.hr

Nabídka pro děti: dětské hřiště, dětský bazén, animační programy.

Cena zahrnuje: nájem mobilního domku, ložní povlečení a ručníky, závěreční úklid, parkování, pojištění CK dle Zákona č.159/99.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 15:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

nájem mobilního domku

  • ložní povlečení a ručníky
  • spotřeba vody, plynu, elektřiny
  • závěreční úklid
  • parkování pro 1 vozidlo

Povinné doplatky (na recepci):

  • pobytová taxa 1,10€/dospělou osobu/den, 0,55€/dítě 12-18 let/den
  • registrační poplatek 2€/osobu/pobyt

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.390 Kč/os.

Možné doplatky (na recepci):

  • domácí mazlíčci 8€/den

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou