Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Podgora

Medora Auri family beach resort

- perla Jadranu na úpatí pohoří Biokovo mezi Splitem a Dubrovnikem - moderní hotel přímo na pláži - ideální místo pro letní dovolenou

Oblíbené přímořské letovisko Podgora leží cca 9 km od Makarské a cca 3 km od Tučep. Na jejím severozápadním okraji je malý přístav a na opačné straně je několik hotelových komplexů. Původně měla dvě části, stará byla vysoko v horách, zničilo ji ale v roce 1962 zemětřesení a její obyvatelé ji už neobnovili. Nová část vznikla u moře pod magistrálou a zažila v posledních 40 letech velký rozvoj. Stalo se z ní rušné a vyhledávané letovisko, kde najdete mnoho restaurací, barů a kaváren. Podél celého letoviska se táhne krásná, dlouhá, ale celkem úzká pláž, převážně oblázková místy písečná, lemovaná borovicemi a další dřeviny. Pláž Centar se dokonce dočkala ocenění Modrou vlajkou. Pokud rádi sportujete, můžete se v Podgoře také realizovat ať už ve vodě (vodní lyžování, potápění, jachting a windsurfing) nebo na souši (plážový volejbal, tenis, basketbal).

Ubytování

Poloha: v Podgoře, 300 m od centra, přímo u moře.

Pláž: cca 20 m, oblázková s pozvolným vstupem do moře, možnost zapůjčení slunečníků a lehátek na pláži za poplatek.

Bazén: venkovní bazén s mořskou vodou, dětský bazén, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků u bazénu za poplatek (do obsazenosti).

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bary, market, wellness - sauna, jacuzzi, masáže, fitness, parkování v ceně.

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, výhled pohoří, s možností přistýlky (comfort, CDPL, 84594); 4lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, výhled park (depandance, superior, family, PCD-SOP, 84603); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, boční výhled moře (depandance, comfort, PCDM, 84593); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, balkon, boční výhled moře (sgluse, depandance, comfort, PCDM, 88798); vždy mini bar, vysoušeč vlasů, sejf, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: snídaně - formou bufetu nebo polopenze plus - snídaně a večeře formou bufetu, při večeři bílé nebo červené víno nebo pivo a nealkoholické nápoje.

Sport a zábava: vodní sporty, půjčovna kol, tenisové kurty.

Domácí mazlíčci: platba na recepci 25 €/den (po předchozím potvrzení).

Dětská postýlka: do 2,99 let v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.medorahotels.com

Nabídka pro děti: pozvolná pláž, dětské hřiště.

Cena zahrnuje: ubytování se snídaní nebo s polopenzí plus.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

• ubytování se snídaní nebo s polopenzí plus

Povinné doplatky (při rezervaci):

• pobytová taxa 47 Kč/dosp.os./den, 24 Kč/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí

Možné doplatky (při rezervaci):

• zpáteční autobusová doprava 3.090 Kč

Možné doplatky (na recepci):

• domácí mazlíčci 25€/den (po předchozím potvrzení)

Poznámka:

• dětská postýlka v ceně (po předchozím potvrzení)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou