Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, vnitrozemí, TUHELJ

Hotel Well

- ideální místo pro Vaši zastávku na cestě na Jadran - svět tobogánů, venkovní a vnitřní bazény, svět saun - nabídka sportovních aktivit

Lázně Tuheljske Toplice se nacházejí cca 40 km od Záhřebu, přímo u pramene termální vody a terapeutického bahna, obklopené jsou zelenou nedotčenou přírodou kopců Zagorje.  Zažijte největší vodní planetu v Chorvatsku - Terme Tuhelj (více než 5000 m2 vodní plochy, 4 venkovní a 4 kryté bazény s mnoha atrakcemi, jako jsou tobogány, vlny, divoké řeky, gejzíry). Najdete tu i adrenalinový park, venkovní tenisové kurty, hřiště na fotbal, nohejbal, basketbal, travní volejbal, upravenou dráhu, bowling, krytou fitness halu a víceúčelovou sportovní halu. V okolí se nachází mnoho značených promenád a cyklostezek, které vám umožní poznat všechny přírodní krásy této oblasti. Ochutnejte rovněž kouzla a bohaté chutě tradiční zagorské kuchyně včetně kvalitních domácích vín v restauraci „Mihanović“ ve stejnojmenném barokním zámku z 18. století.

Ubytování

Poloha: Tuheljske Toplice se nachází cca 1 km od obce Tuhelj, cca 12 km od dálnice Krapina-Zagreb.

Vybavení hotelu: recepce, restaurace, součásti hotelu Well je vodní svět na ploše 15.000 m² zahrnující 8 venkovních a vnitřních bazénů s termální vodou, adrenalinové tobogány a další vodní atrakce, svět saun (finská, parní, relaxační zóna), parkování za poplatek.

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, s možností přistýlky (classic, 95163); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, s možností přistýlky (premium, 95164); vždy minibar, vysoušeč vlasů, sejf, telefon, Wi-Fi, župan a koupací set.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: snídaně formou bufetu nebo polopenze - snídaně a večeře formou bufetu.

Sport a zábava: jogging, nordic walking (dobře upravené stezky) jsou aktivity, které si můžete užít každý den v roce, bez ohledu na roční období, kulturní večery a animační programy.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: platba na recepci 5€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.terme-tuhelj.hr

Nabídka pro děti: animační programy a pestré zábavní program (hry pro nejmenší hosty v miniklubu).

Cena zahrnuje: ubytování, zvolený druh stravování, pobytovou taxu, volný vstup do bazénů vodního světa.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 11:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování
  • zvolený druh stravování
  • pobytovou taxu
  • volný vstup do bazénů vodního světa
  • Wi-Fi

Děti:

  • dítě do 5 let ZDARMA

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 5€/den

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou