Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Lastovo

Hotel Solitudo

- nedotčená příroda a křišťálově čisté moře - lokality Bijelac a Sušac jsou dvě ze tří top Chorvatských potápěčských lokalit - ideální místo pro naprosto klidnou dovolenou

Ostrov Lastovo leží v jihodalmatském souostroví, 14 km od ostrova Korčula. Je chráněnou krajinnou oblastí, na své si přijdou hlavně milovníci klidu a romantických opuštěných krásných zátok daleko od lidí. Návštěvníci oceňují příjemné podnebí ostrova, letní vedra zmírňují mistrál a levanat. Výborné podmínky jsou tu pro vodní sporty (windsurfing, jachting, potápění, sportovní rybolov).  Místní obyvatelé se živí především zemědělstvím, rybolovem a zpracováním ryb, lovem langust a korálů i mořských hub. Kromě tradičních historických památek se na ostrově dochovaly starobylé zvyky a slavnosti, určitě ochutnejte skvělé víno maraština a nezapomeňte navštívit vnitrozemské městečko Lastovo.

Trajektne linije

Ubytování

  • 10% sleva do 31.3.2023 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

Poloha: na ostrově Lastovo, v místě Pasadur, cca 3 km od přístavu Ubli, kde se spojují 2 nejkrásnější zátoky Velo a Malo Lago.

Pláž: 20 m, skalnatá, betonová plata, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: není.

Vybavení hotelu: recepce, restaurace, v blízkosti hotelu přístaviště pro cca 30 jachet, parkování v ceně.

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, výhled moře (standard, 20947); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře, s možností přistýlky (14832); 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, výhled moře (standard, 85897); 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře (89231); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, výhled moře, s možností přistýlky (standard, suite, 85958); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, výhled moře, s možností přistýlky (suite, 85959); vždy chladnička, sejf.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: polopenze - snídaně a večeře formou bufetu, pokoje suite (85958, 85959) jsou pouze se snídaní s možností dokoupení večeří.

Sport a zábava: vyhlášené místo pro potápění (lokality Bijelac a Sušac jsou dvě ze tří top chorvatských potápěčských lokalit); vodní sporty.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.hotel-solitudo.com

Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí (v případě pokojů suite ubytování se snídaní).

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli; CK zajišťuje autobusovou dopravu do přístavu Split za 3.090 Kč, cena nezahrnuje trajekt Split – přístav Ubli; transfer z přístavu Ubli do hotelu Solitudo a zpět je pro hosty hotelu zdarma.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s polopenzí (v případě pokojů suite ubytování se snídaní)
  • transfer z přístavu Ubli do hotelu a zpět

Povinné doplatky (při rezervaci):

  • pobytová taxa 43 Kč/dosp.os./den, 21 Kč/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 3.090 Kč (nezahrnuje trajekt ze Splitu do přístavu Ubli/ostrov Lastovo)

Speciální nabídka:

  • 10% sleva do 31.3.2023 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou