Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Kvarner, Krk

Resort Dražica - Villa Tamaris

- v klidné části, přímo u pláže - ideální hotel pro rodinou dovolenou - tobogán u hotelového bazénu

Destinace

Krk - největší město a správní středisko leží na západním pobřeží stejnojmenného ostrova.  Historické centrum s úzkými uličkami obklopují mohutné středověké hradby, jejichž části se vizuálně se liší podle doby, kdy byly dostavovány (nejstarší částí je nárožní věž Kamplin z v 12. st.), ve městě najdete i další architektonické skvosty. Krk je vhodné místo pro vodní sporty vč. podmořského rybolovu a potápění, v místních vodách se můžete dokonce kochat korály. Městské koupaliště se nachází v zátoce Dražica, pláž z drobných oblázků s pozvolným vstupem do moře je obklopena borovicovým hájem. Ostatní pláže jsou převážně skalnaté s betonovými plošinami na slunění, občas s kamínky, (mnohé oceněny Modrou vlajkou). Sportovat můžete i na pevnině, např. tenis, paragliding, jízda na koni nebo cyklistika. Během prázdnin je v nabídce spoustu zábavních a kulturních akcí (lidové slavnosti, divadelní představení).

Trajektne linije

Ubytování

Poloha: resort se skládá z hotelu Dražica a dvou vil Lovorka a Tamaris, na ostrově Krk, cca 800 m do centra města Krk, ostrov je spojen s pevninou mostem.

Pláž: 50 m, skalnatá, betonová, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek), v blízkosti plážového baru.

Bazén: venkovní bazén se sladkou vodou, dětský bazén s tobogánem, lehátka a slunečníky u bazénu (za poplatek).

Vybavení hotelu: hotelová restaurace, bar, kavárna, směnárna, možnost zapůjčení trezoru na recepci (za poplatek), TV místnost, taneční sál, obchod se suvenýry, masážní salon, parkování  v ceně, vily Lovorka a Tamaris nemají výtah.

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace, strana park, s možností přistýlky (standard, 94639); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace, mořská strana, s možností přistýlky (standard, 94640); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace, balkon, s možností 2 přistýlek (suite, 94642); vždy minibar, vysoušeč vlasů, LCD TV/Sat, telefon a Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: polopenze plus– snídaně a večeře formou bufetu nebo plná penze plus – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, u večeře čepované nealkoholické nápoje, pivo a víno místní výroby; v případě plné penze plus u obědu 1 nápoj v ceně.

Sport a zábava: za poplatek tenis (3 dvorce), minigolf, půjčovna kol, vodní sporty, animace pro dospělé a děti v letních měsících.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: platba na recepci 7€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.hotelikrk.hr

Nabídka pro děti: dětský bazén, tobogán, dětský koutek, animační program pro děti v letních měsících.

Cena zahrnuje: ubytování, polopenzi plus a pobytovou taxu.

Autobusová doprava: možná za doplatek, v případě objednávky autobusové dopravy je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

Cena zahrnuje:

  • ubytování s polopenzí plus anebo s plnou penzí plus
  • pobytovou taxu

Děti:

  • až 2 děti do 12 let na přistýlce ZDARMA
  • dětské animace v hlavní sezóně ZDARMA

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.390 Kč/os.

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 7€/den (po předchozím potvrzení)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou