Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Zadar

Hotel Donat

- rodinný hotel v typickém středomořském prostředí - křišťálově čisté moře, výborná kuchyně a autentická pohostinnost - skvělý výchozí bod pro lodní výlety - jen pár minut od centra Zadaru

Přístavní město Zadar leží v úrodné oblasti Dalmácie, známé především díky odrůdě třešní maraska, (vyhlášený likér Maraschino).  V jeho okolí se nachází pět národních parků, pyšní se nejstarší univerzitou v Chorvatsku, založenou dominikány v r. 1396. Historické centrum města leží na poloostrově a je obehnané mohutnými benátskými hradbami s padacím mostem, kromě významných památek tu najdete nepřeberné množství kaváren, restaurací a barů. Další zajímavostí města jsou mořské varhany, do kterých vhání vzduch vlny a tím hrají. V létě se v Zadaru konají kulturní akce, sportovní nadšenci si užijí při jachtingu, windsurfingu, potápění nebo na tenisových kurtech či při volejbalu, ve sportovním centrum Višnjik je k dispozici i krytý plavecký bazén a další hřiště.

Ubytování

Poloha: v části obce Borik, 3 km severně od Zadaru.

Pláž: cca 50 m, oblázková, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství).

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bary, směnárna, sejf na recepci za poplatek, parkování v ceně.

Ubytování: 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace (economy, 26111); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace (economy, 26108); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, s možností přistýlky (comfort, 26109); 4lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace (family, 26110); vždy vysoušeč vlasů, sejf, telefon; většina pokojů má balkon.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: all inclusive - bohaté snídaně (7:30-10:00 hod.), obědy (12:30-14:00 hod.) a večeře (18:30-20:30 hod.) formou bufetu, nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje místní výroby; all inclusive bar (10:00-22:00 hod.) místní pivo, víno, nealkoholické nápoje, káva/čaj a místní alkoholické nápoje (Pelinkovac, Slivovice, Lozovac, Bitter, Gin, Vodka, Travarica).

Sport a zábava: animační program pro děti a dospělé v období 9.6.-8.9.2023 každý den mimo soboty, vodní sporty, zpoplatněné služby ve Fitness centru hotelu Falkensteiner Club Funimation Borik, Spa centrum (finská sauna, turecká sauna, Kneippova terapie, venkovní Whirlpool), Acquapura Thalasso & Spa Center Borik - wellness o rozloze více než 2.500 m², centrum je rozděleno na velké wellness (cca 1.000 m²), saunová část (450 m²), vnitřní bazén s relaxační zónou (550 m²), fitness (140 m²).

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.falkensteiner.com

Nabídka pro děti: animační program Donat Mini-club pro děti všech věkových kategorií v období 9.6.-8.9.2023 každý den mimo soboty.

Cena zahrnuje: ubytování s all inclusive.

Autobusová doprava: možná za doplatek, v případě objednávky autobusové dopravy je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s all inclusive

Povinné doplatky (při rezervaci):

  • pobytová taxa 43 Kč/dosp.os./den, 22 Kč/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 2.640 Kč/os.

Poznámka:

  • dětská postýlka v ceně (po předchozím potvrzení)

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou