Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Baška Voda

Grand Hotel Slavia

- oblíbené letovisko Baška Voda na proslulé Makarské riviéře - cestování v čase v lifestylovém hotelu - jen pár kroků od pláže oceněné modrou vlajkou

Malebné pobřežní městečko Baška Voda leží cca 10 km od Makarské, je zasazené uprostřed borových lesů, které poskytují dostatek stínu i na pobřeží. Nad městem se tyčí mohutný horský masiv Biokovo, v okolí se pěstuje vinná réva, olivy, fíky a višně maraska. Ačkoliv Baška Voda patří k mladším destinacím (první hotel zde postavili v roce 1936) a rozkvět turismu nastal až od 60. let, střípky dávné historie najdete v místních muzeích (Archeologické a Malakologické) nebo na pahorku Gradina, kde byly objeveny zbytky byzantské osady a pevnosti. Na palmami obklopené promenádě narazíte na různé obchůdky, kavárničky, restaurace s mořskými specialitami a zmrzlinárnu. Letovisko má krásné, několik kilometrů dlouhé pláže s oblázky a hrubým pískem, s pozvolným vstupem do moře. Poskytuje výborné podmínky ke sportovním aktivitám ve vodě i na souši pro všechny věkové skupiny. Během léta je v provozu několik diskoték a tanečních teras, klidnější večer můžete strávit v místních restauracích a tavernách.

Ubytování

Poloha: ve vyhlášeném letovisku Baška Voda, přímo v centru.

Pláž: cca 20 m, oblázková, pláž oceněná modrou vlajkou (nejvyšší ekologické standardy pro čisté moře a pláže), možnost zapůjčení slunečníků a lehátek na pláži (za poplatek), v blízkosti plážového baru.

Bazén: vnitřní bazén se sladkou vodou.

Vybavení hotelu: recepce, restaurace, restaurace a´la carte, terasa, kavárna, bary market, směnárna, bar, Wellness & Spa Fontana Spa, parkování cca 300 m u hotelu Horizont za poplatek 8€/den (platba na recepci).

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace (standard, 86078); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace, výhled moře (premium, 86077); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace, s možností 2 přistýlek (comfort, 86079); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace, balkon, s možností přistýlky (superior, 86080); 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace (standard, 95398); 1lůžkové pokoje, sprcha/WC, klimatizace, výhled moře (premium, 95399); vždy vysoušeč vlasů, minibar, sejf, TV/sat, telefon, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi na pokojích zdarma.

Stravování: snídaně formou bufetu; možnost pobytu s polopenzí (v období hlavní sezóny 17.6.-1.9.2023).

Sport a zábava: vodní sporty, tenisové kurty, půjčovna kol, fitness, wellness – sauna, jacuzzi, relaxační místnost, masáže, kosmetické procedury.

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: platba na recepci 5€/den (po předchozím potvrzení)

Internetová adresa: www.hoteli-baskavoda.hr

Cena zahrnuje: ubytování se snídaní nebo s polopenzí.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 15:00 hod./do 12:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování se snídaní
  • využití vnitřního bazénu
  • využití fitness a sauny (do 28. května a od 25. září)
  • používání lehátek a slunečníků u bazénu
  • Wi-Fi

Povinné doplatky (při rezervaci):

  • pobytová taxa 46 Kč/dosp.os./den, 23 Kč/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí

Možné doplatky (při rezervaci):

  • zpáteční autobusová doprava 3.090 Kč/os.

Možné doplatky (na recepci):

  • dětská postýlka 5€/den
  • parkování 8€/den

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou