Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Dubrovnik

Grand Hotel Park

- světoznámá turistická destinace na samém jihu Chorvatska - dovolená v resortu orientovaném na pobyty rodin s dětmi - na poloostrově Lapad, jen pár desítek metrů od pláže

Přístavní město Dubrovník v jižní Dalmácii patří k nejvýznamnějším a nejnavštěvovanějším turistickým destinacím ve Středomoří. Díky geografické poloze funguje celoročně jako klimatické lázně (sluneční svit až 2554 hod./rok). Je rovněž důležitým kulturním a vzdělávacím centrem se spoustou dobře vybavených sportovišť. Jeho mimořádně překrásné okolí, zachovalé kulturní a architektonické památky (na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO), vysoký ekologický standard a dobře regulovaná doprava z nej dělají skutečnou perlu Jadranu. Největší a nejtypičtější dubrovnickou památkou jsou 1940 m dlouhé městské hradby pocházející z 8. až 17. století s 15 obrannými věžemi. Projděte si i hlavní ulici a náměstí Stradun, rozhodně navštivte románsko-gotický františkánský klášter s lékárnou z poč. 14. st. a s bohatou klenotnicí a knihovnou. Jelikož je Dubrovník vyhledáván hlavně bohatší klientelou, najdete tu luxusní hotely a velký moderní jachtařský přístav. Kolem města se nachází mnoho menších pláží, např. Banje s hrubým pískem a oblázky či oblázková Copacabana. Mezi turisty se těší velké oblibě výlety na Elafitské ostrovy (Lopud, Šipan a Koločep) nebo jízda lanovkou na vrchol Srdj (412 m).

Ubytování

  • 10% sleva do 28.2.2022 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

Poloha: v centru poloostrova poloostrově Lapad, cca 3 km od historického centra Dubrovniku.

Pláž: cca 100 m oblázková pláž Lapad Bay Beach,  oblázková pláž Copacabana cca 1 km od hotelu, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (v omezeném množství), ručníkový servis, pool bar „Blue Velvet“.

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, restaurace „Grand“, Aperitive Bar „Natalie“, směnárna, sejf na recepci za poplatek, parkování v ceně.

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, s možností přistýlky (standard, 96633); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace, mořská strana, s možností přistýlky (standard, 96636); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, LCD TV/sat, klimatizace (sgluse, standard, 96638); vždy minibar, vysoušeč vlasů, Wi-Fi.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: snídaně formou bufetu.

Sport a zábava: hudební a zábavné programy pro nezapomenutelné noci, tenisové kurty, minigolf, půjčovna kol (za poplatek), vodní sporty na pláži (za poplatek).

Domácí mazlíčci: nejsou povoleni.

Dětská postýlka: v ceně (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.grandhotel-park.hr

Cena zahrnuje: ubytování s all inclusive.

Autobusová doprava: nelze.

Check-in/check-out: po 14:00 hod./do 10:00 hod.

Cena zahrnuje:

  • ubytování s all inclusive

Povinné doplatky (při rezervaci):

  • pobytová taxa 83 Kč/dosp.os./den, 42 Kč/dítě 12-18 let, děti do 12 let pobytovou taxu neplatí

Speciální nabídka:

  • 10% sleva do 28.2.2022 (podmíněné zaplacením zálohy ve výši 50%)

 

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou