Chorvatsko od 1628 CZK

Chorvatsko, Dalmácie, Gradac

Hotel Labineca

Z důvodu kompletní rekonstrukce bude hotel Labineca po celou sezónu 2023 uzavřen.

Původně rybářské městečko Gradac je nyní menším a klidným letoviskem na Makarské riviéře v jižní Dalmácii. Je obklopené pohořím Rilič, pokrytém borovými lesy. Oblibu si získalo díky nejvyššímu počtu slunných dní v roce, a díky své oblázkové pláži, která se řadí mezi nejkrásnější a nejdelší na Jadranu. Ostatně oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře se vinou podél celého Gradacu. Příznivci aktivní dovolené zde najdou řadu sportovních hřišť, zapůjčit si mohou vodní lyže nebo skútry a užít si zábavu na moři. Je tu i hřiště na vodní pólo, takže se můžete podívat na zápas místního klubu. Podél pláže se táhne dlouhá promenáda s mnoha obchody, restauracemi a kavárnami, která večer ožívá diskotékou. Ač osídlení tohoto místa se datuje do doby římské, moc památek se tu nezachovalo. Nejvýznamnější je barokní kostel svatého Michala, patrona Gradacu, s uloženými cennými sakrálními památkami. Prohlédnout si v něm můžete mramorové oltáře se sochami, mezi nimiž je i dřevěná socha svatého Rocha. 

 

Ubytování

Z důvodu kompletní rekonstrukce bude hotel Labineca po celou sezónu 2023 uzavřen.

Poloha: cca 500 m severně od centra Gradacu.

Pláž: přímo na pláží, oblázková, možnost zapůjčení lehátek a slunečníků na pláži (za poplatek).

Bazén: venkovní bazén se sladkou vodou, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (do obsazenosti).

Vybavení hotelu: klimatizovaná recepce, restaurace, terasa, kavárna, bary, market, směnárna, sejf na recepci za poplatek 3€/den, internetový koutek, parkování za poplatek 5€/den, v hlavní sezóně 2.7.-27.8.2022 za 10€/den (platba na recepci, omezený počet míst).

Ubytování: 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana (comfort, 84411); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s možností přistýlky (comfort, 84264); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s možností 2 přistýlek (comfort, family connected, 84265); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, mořská strana, s možností 2 přistýlek (standard, family, depandance, 84266); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, balkon, strana park, s možností 2 přistýlek (standard, family, depandance, 84414); 2lůžkové pokoje, sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, terasa, mořská strana, s možností přistýlky (premier, depandance, 84412); 4lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek (2 samostatné ložnice, denní místnost s pohovkou pro 2 osoby), sprcha/WC, TV/sat, klimatizace, terasa, mořská strana (premier, family, depandance, 84413); vždy minibar, vysoušeč vlasů, telefon; depandance nemají minibar.

Internet: Wi-Fi zdarma.

Stravování: all inclusive - plná penze formou bufetu, snídaně (7:00-10:00 hod.), obědy (12:00-14:00 hod.), večeře (19:00-21:00 hod.), 1x týdně dalmatská večeře, 1x týdně večeře při svíčkách, nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje místní výroby - pivo a víno u obědů a večeří, káva a čaj v rámci odpoledního snacku (16:00-17:00 hod.), noční snack (22:00-22:30 hod.), all inclusive bar (10:00-23:00 hod.).

Sport a zábava: vodní sporty, aqua aerobik, tenisové kurty s možností večerního hraní, stolní tenis, plážový volejbal, dětské hřiště, půjčovna kol, šipky, kulečník.

Domácí mazlíčci: platba na recepci 5€/den + závěrečný úklid pokoje 25€/pokoj/pobyt (po předchozím potvrzení).

Dětská postýlka: platba na recepci 5€/den (po předchozím potvrzení).

Internetová adresa: www.hoteli-jadran.com

Nabídka pro děti: dětské hřiště, dětský bazén.

Cena zahrnuje: ubytování, all inclusive a pobytovou taxu.

Autobusová doprava: v případě zájezdu s autobusovou dopravou je odjezd autobusu z ČR v pátek a příjezd zpět do ČR v neděli.

Check-in/check-out: po 14:00hod./do 10:00hod.

Cena zahrnuje:

Nabídky

Nabízíme nejnižší cenu ve vybraném období. Jiný termín a podmínky zadejte znovu do vyhledávače.

Kompas plus - svět cestovních výhod
EXKLUZIVNÍ DOVOLENÁ

Kompas Concierge. Můžete vše. Nemusíte nic.

Více informací
Kompas plus - svět cestovních výhod
dovolená na míru

Zkušený tým konzultantů pro vás do 24 hodin připraví individuální nabídku na míru. Klientovi poskytujeme osobní přístup a komplexní profesionální servis.

Udělejte si dovolenou